Roskole

Hvilke tilbud giver Ringkøbing Ro- og Kajakklub?

Hos os starter man med at gennemføre roskolen (i foråret), hvor man lærer de grundlæggende teknikker i vores inrigger robåde, som er de både, der mest anvendes i klubben. 

Som sagt kan man tilpasse roaktiviteten til sit eget behov. Man kan ro en gang om måneden eller flere gange om ugen (hvilket vi naturligvis anbefaler!) på de faste ro-aftener, som gerne er mandag og onsdag, men ellers efter aftale med en styrmand. Desuden bliver der arrangeret ”madpakketure”, der er lidt længere end de daglige roture, overnatningsture, weekendture og den ultimative ferie-langtur, der varer en uge med overnatninger undervejs ved fremmede farvande.

Man kan altså, hvad man vil hos os, og der er intet pres fra ildsjælene, der foretrækker permanente vabler i hænderne – alle niveauer er accepterede og ønskede!

Uden for sæsonen er der mulighed for at vintertræne på vores ergometre (romaskiner), der er udstyret med computer, så man kan følge sin udvikling. Ligeledes kan man svømmetræne i Ringkøbing svømmehal én gang ugentligt. Vinteren igennem er der ofte også forskellige hyggelige arrangementer, så vi ikke glemmer, hvordan hinanden ser ud.

 

Bliv roer

Hvert forår afholdes kurser for de, der ønsker at deltage i rosporten.

Kontakt evt. rochefen eller en anden fra bestyrelsen, hvis du er interesseret i at høre mere.

Desuden kan man sige, at stort set alle kan blive roere! I vores klub har vi alle typer, former og aldre (min. 13 år). Dog er vi ret ens på et punkt. Vi er åbne og positive overfor hinanden.